เรียนทำอาหารแบบมืออาชีพ
Le Cordon Bleu London

หลักสูตรมืออาชีพ สำหรับผู้ที่ต้องการเป็นเชฟมืออาชีพ ต้องที่ Le Cordon Bleu London
Le Cordon Bleu มีชื่อเสียงด้านหลักสูตรการสอบทำอาหารให้กับผู้ที่ต้องการเป็นเชฟมืออาชีพมากมาย ก่อตั้งมากว่า 120 ปี ปัจจุบันมีมากกว่า 35 โรงเรียนใน 20 ประเทศ โดยมีนักเรียนมากถึง กว่า 20,000 คนที่จบการศึกษาในแต่ละปี โดยมีหลักสูตร Diploma, Bachelor and Masters programmes, including the finest education in food, beverage, hospitality and tourism management และที่ London เป็นเมืองที่เป็นศูนย์กลางที่โด่งดังด้านอาหาร Le Cordon Bleu London จึงเป็นสถาบันที่เชฟที่ต้องการเรียนรู้เทคนิคการทำอาหาร และมีโอกาสได้ชิมอาหารจากร้านอาหารดัง ๆ มากมายอีกด้วย โดยได้ชื่อว่า The Leading Global Network of Culinary Arts and Hospitality Management Institutes
Le Cordon Bleu London Facilities
• 2 pastry kitchens
• 2 cuisine kitchens
• 2 demonstration rooms
• 1 polyvalent kitchen
• 3 classrooms
• 1 wine classroom
หลักสูตรทำอาหารและขนมที่เปิดสอนที่ Le Cordon Bleu London |
Le Cordon Bleu London มีหลากหลายหลักสูตร
Grand Diplôme®
Cuisine and Pâtisserie Certificates and Diplomas
Diplôme de Boulangerie
Diploma in Culinary Management
Culinary Arts & Business
Diploma in Wine, Gastronomy and Management
Diploma in Gastronomy, Nutrition and Food Trends
Short courses for gourmet enthusiasts
หลักสูตร Grand Diploma ที่ Le Cordon Bleu London |
Grand Diplôme® – 9 months
Diplôme de Cuisine (BASIC, INTERMEDIATE & SUPERIOR CUISINE CERTIFICATES)
Diplôme de Pâtisserie (BASIC, INTERMEDIATE & SUPERIOR PÂTISSERIE CERTIFICATES)
หลักสูตร Diploma de Cuisine ที่ Le Cordon Bleu London |
Diplôme de Cuisine
Standard option: 9 months (each certificate is 3 months)
Intensive option: 6 months (Basic & Intermediate certificates
are completed in 3 months and Superior certificate is another 3 months)
Cuisine Certificates
STANDARD: 3 Terms – 9 Months • 723 hours
(Guided learning: 603 hours + self-directed
study†: 120 hours)
Typical week: Approximately 18 hours of guided
learning per week**
INTENSIVE: 2 Terms – 6 Months • 723 hours
(Guided learning: 603 hours + self-directed
study†: 120 hours)
Typical week: Approximately 30 hours of guided
learning per week**
Qualification: Diploma (Level 4)*
Teaching method: Demonstration, practical
class, theory class
Start dates: Winter, spring, summer, autumn
ENTRY REQUIREMENTS
• High school diploma or equivalent
• Eligibility to study in the UK
• 18 years or older
• Competency in English language (please visit
lcbl.eu/language)
• No prior culinary experience is required
Culinary Arts
หลักสูตร Culinary Arts & Business / Internship Pathway ที่ Le Cordon Bleu London |
Culinary Arts & Business / Internship Pathway
The Diplôme de Cuisine can be combined with our Diploma in Culinary Management as an integrated
programme and may also include a 3-month internship. Please refer to pages 19 and 23 for more information on the programmes.
หลักสูตร Diploma de Patisserie ที่ Le Cordon Bleu London |
Diplôme de Pâtisserie หรือ French Pastry Techniques Diploma
Standard option: 9 months (each certificate is 3 months)
Intensive option: 6 months (Basic & Intermediate certificates are completed in 3 months and Superior certificate is another 3 months)
หลักสูตร Basic Patisserie มี 4 intakes ในแต่ละปี – Winter, Spring, Summer or Autumn เป็นหลักสูตร
– 3 เดือน – 1 เทอมมาตรฐาน – ค่าเรียน 6,825 Pounds
– 7 อาทิตย์ – แบบเร่งรัด intensive – summer only – ค่าเรียน 6,950 Pounds
หลักสูตร Intermediate Patisserie Certificate มี 4 intakes ในแต่ละปี – Winter, Spring, Summer or Autumn เป็นหลักสูตร
– 3 เดือน – 1 เทอมมาตรฐาน – ค่าเรียน 5,875 Pounds
– 6 อาทิตย์ – แบบเร่งรัด intensive – summer only – ค่าเรียน 6,00 Pounds
โดยนักเรียนจะต้องจบ Basic Patisserie Certificate ก่อนถึงจะเรียนระดับนี้ได้
หลักสูตรSuperior Patisserie Certificate มี 4 intakes ในแต่ละปี – Winter, Spring, Summer or Autumn เป็นหลักสูตร
– 3 เดือน – 1 เทอมมาตรฐาน – ค่าเรียน 6,525 Pounds
โดยนักเรียนจะต้องจบ Intermediate Patisserie Certificate ก่อนถึงจะเรียนระดับนี้ได้
หลักสูตร Diploma de Boulangerie ที่ Le Cordon Bleu London |
Diplôme de Boulangerie
7.5 months (each module is 10 weeks)
– BOULANGERIE MODULE 1
Level 3*
Prerequisite: None
– BOULANGERIE MODULE 2
Level 3*
Prerequisite: Boulangerie Module 1
– BOULANGERIE MODULE 3
Level 3*
Prerequisite: Boulangerie Module 2
หลักสูตร Diploma in Wine, Gastronomy and Management ที่ Le Cordon Bleu London |
Diploma in Wine, Gastronomy and Management
Diploma in Wine, Gastronomy
and Management
6 months (each term is 3 months)
– TERM 1 – WINE AND
GASTRONOMY
Prerequisite: None
– TERM 2 – WINE AND
MANAGEMENT
Prerequisite: Term 1 –
Wine and Gastronomy
– OPTIONAL – INTERNSHIP*
Prerequisite: Diploma in Wine,
Gastronomy and Management
หลักสูตร Culinary Arts & Business ที่ Le Cordon Bleu London |
Culinary Arts & Business
Grand Diplôme® with Culinary Management
12 months • 1,695 hours
(Guided learning: 1,275 hours + self-directed study†: 420 hours)
Diplôme de Cuisine with Culinary Management
12 months • 1,103 hours
(Guided learning: 803 hours + self-directed study†: 300 hours)
Diplôme de Pâtisserie with Culinary Management
12 months • 972 hours
(Guided learning: 672 hours + self-directed study†: 300 hours)
หลักสูตรปริญญาตรี Culinary Industry Management BBA (Hons) ที่ Le Cordon Bleu London |
Culinary Industry Management BBA (Hons)
This degree, jointly delivered by Birkbeck and Le Cordon Bleu London, provides a firm foundation in culinary techniques and management studies with a global perspective of the food industry and the ability to assess the evolving needs of the marketplace which has evolved to a wide range of endless opportunities for innovation in food businesses.
Year 1
Compulsory modules
• Culinary Techniques
• Wine and Beverages
• The Global Food and Beverage
Environment
• Management Studies I
• Management Studies II
• Financial Accounting
• Personal and Professional
Development I
An internship is undertaken in the
summer between years 1 and 2.
Year 2
Compulsory modules
• Internship Module
• Development and Evaluation of
Food
• Food and Beverage Management
• Food and Beverage Business
Concepts
• Marketing Principles and Practices
• Principles of Project Management
• Personal and Professional
Development II
Option modules
• Entrepreneurship and Small
Business
• Digital Marketing
• Services and Retail Marketing
Year 3
Compulsory modules
• Researching the Workplace (Final
Year Project)
• Service Operations Management
• Ethics and Sustainability in Food
and Beverages
• Personal and Professional
Development III
Option modules
• Brand Development
• Management of Innovation
Start date: October 2019
Diploma in Gastronomy, Nutrition
and Food Trends
ขั้นตอนการสมัคร
• พาสปอร์ต
• CV / Resume
• Statement of Motivation (500 words)
• Academic IELTS for UKVI หรือ English Test Result B2 (สามารถสอบ Oxford English place test [provided by Le Cordon Bleu] with telephone interview)
• High school transcript and certificate
ระดับภาษาอังกฤษ
• IELTS คะแนน 5.0 และในกรณีจะขอ Tier 4 visa จะต้องเป็น IELTS for UKVI เท่านั้น
• หากไม่ต้องใช้วีซ่า Tier 4 สามารถใช้ผลสอบภาษาในระดับ B2 มายื่นแทนได้
• หากไม่ต้องใช้วีซ๋า Tier 4 และจบปริญญาตรีหรือโทจากประเทศที่ใช้ภาษาอังกฤษเป็นหลัก สามารถใช้ใบ transcript แทนได้
สำหรับน้อง ๆ ที่สนใจเรียนที่ Le Cordon Bleu London ติดต่อ พี่ ๆ iStudyUK ได้นะคะ
น้องเอเจ นักเรียนจาก iStudyUK เรียนหลักสูตร Diplôme de Cuisine ที่ Le Cordon Bleu London
ประสบการณ์เรียนทำอาหารและมิตรภาพที่ได้ Le Cordon Bleu London จะหาไม่ได้ที่ไหนอีกแล้ว ได้พบเพื่อน ๆ จากนานาชาติ ผู้ที่มีความฝันอยากเป็นเชฟระดับโลก
เราจะคอยให้กำลังใจและเชียร์น้อง ๆ ให้ได้ตามฝันกันนะคะ
updated on 13th July 2019
British Council – Certificate for Agent |
พี่ ๆ I Study UK ได้รับใบประกาศเกียรตินิยมและโล่รางวัล for Agent |
Contact details |
เรียนต่ออังกฤษติดต่อ I Study UK ได้ตลอดนะคะ
ชั้น 12 อาคาร Zen Word (Central world) BTS ChidLom
โทร 02-697-9064, 091-368-0409, 089-170-8699
Line: @iStudyUK E:mail: info@iStudyUK.co.th“เราพร้อมเป็นเพื่อนและที่ปรึกษาตลอดระยะเวลาในต่างแดน”